2022. feb 20.

Malacpersely a defiseknek: jön a Piggy Bank!

írta: divatmotoros
Malacpersely a defiseknek: jön a Piggy Bank!

Az Animal Farm egy hónapja egy izgalmas indulási folyamattal rúgta be az ajtót a defi világában. Hatalmas volt a hájp és a várakozás, mert a fejlesztő korábbi, drip nevű projektje is szép pályát futott be és lassan egy éve hozza, amit ígér: napi 1% hozamot dripben, fenntartható módon.

Az Animal Farm egy inflációmentes defi yield farming protokoll, ahol a PIGS és a DOGS tokenekkel ismerkedhettünk meg. A PIGS a tulajdonosi jogokat és BUSD jutalmakat ad, a DOGS pedig a farmok, poolok jutalma. Itt vannak a további alap infók, ha még csak most hallasz róla először. Az első napon az Animal Farmba bezuhant 350.000.000 dollárnyi tőke. Megvolt az indulás napján a hatalmas csúcs és azóta keresi az árfolyam az alját, ahogy minden hasonó projektnél láttuk. Jól működött az egyik fontos mechanizmus, ami az árfolyamok esése mellett csökkenti a kiadott jutalmakat, ezzel segítve az árfolyam megnyugvását és így fékezi az inflációt.

A teljes kriptó piac kétszámjegyű bukóban van a makro események miatt, feszült az orosz-ukrán helyzet, emiatt minden kockázatosabb eszköz ára zuhanórepülésben van. Emellett az Animal Farm még mindig egész jól tartja magát, stabilizálódnak az árak. A lassított jutalmatással is szépen termeli a PIGS-eket a DOGS/BNB farm és a Drip/BUSD Garden is napi 3%-ot köp ki magából. A PIGSeket jutalmazó BUSD Vaultban 4.,5 millió dollár van, amiből napi 3% megy a PIGSeket tartóknak. Az Animal Farm Index mutatja, hogy mennyit ér a januárban betett 100 dollár, ez most 127-en áll az eddig kiadott jutalmakkal együtt.

piggybank1.jpg

A mai interjújában a fejlesztő, Forex Shark egy új funkciót jelentett be, ami tovább segíti a PIGS árának stabilizálását. Eddig a PIGSeket "csak" a PigPenben lehetett munkára fogni, de most adnak egy új lehetőséget azoknak, akik nem akarnak hosszan elköteleződni az Animal Farm mellett, hanem egy hónap alatt szép hozamot akarnak bevasalni.

Nekik jön a malacpersely, amiben egy hónapra köthetünk le PIGS/BUSD LP-ket, amiért cserébe egyrészt napi 3% hozamot kapunk, másrészt plusz jutalmat kapunk a tőkénkhez adva a lekötés hosszától függően. Most egy hónapos lekötésről van szó, de a további részleteken még dolgoznak. Hamarosan jönnek a részletek és az indulás dátuma, amiről szintén beszámolok majd. 

Szólj hozzá

money kripto defi passziv jovedelem Animal.farm piggybank