2022. jan 11.

A drip kriptopénzről magyarul

írta: divatmotoros
A drip kriptopénzről magyarul

Hello magyarok!

Ha most kezded az ismerkedést a kriptovaluták és a blokklánc világával vagy ha már évek óta éled a FUD-ot és a FOMO-t, akkor is tudunk újat mondani. Hiszen ez a világ hetente a feje tetejére áll és folyamatosan fejlődik. Ebben a blogban főleg a drip.community projektről és a hozzá kapcsolódó ökoszisztémáról írok.

Megosztom a saját tapasztalatom, segítek az érdeklődőknek az elindulásban és pár hónap múlva szavazást rendezünk az első Lambo színéről. A jelenlegi választék: Giallo Orion, Verde Mantis, Balloon White, Grigio Estoque, Rosso Mars and Blue Sideris. Már most válaszd ki a kedvencedet! Hiszen mi más hajtaná a kriptovalutákba vetődőket, mint a vágy a meggazdagodásra.

Először is leírom magyarul a drip alapjait. Ha hiányoztál vagy nem figyeltét eléggé a felsős matekórákon, akkor át kell néznünk a kamatos kamat és a százalékszámítás fogalmát. Ha ezt megérted, akkor nagyon fogod szeretni ezt a projektet. Elindítok egy saját fiókot és rendszeresen beszámolok majd az egyenleg alakulásáról.

Aztán megnézzük a legújabb szereplőket az ökoszisztémában, az Animal Farmot. Ehhez ajánlott irodalom a klasszikusok közül George Orwell Állatfarm című regénye.

Szó lesz arról is, hogy mi a különbség egy piramisjáték és eközött a projekt között. Aztán megnézzük a legjobb stratégiákat, hogy eljussunk a Lambóhoz.

Hamarosan jövünk a többi részlettel és lesz ingyen pénz is, amit airdrop formájában kaptok meg. Igen, valódi pénzt. Nem átverés. Hamarosan kezdjük!

faucet.jpg

Szólj hozzá

drip kripto passziv jovedelem drip.community ittkezdj