2022. jan 21.

Mi az az AF-index?

írta: divatmotoros
Mi az az AF-index?

piggy.jpg

Elindítottam egy mutatót, amit AF-indexnek vagy "Animal Farm Indexnek" neveztem el. Ott láthatod a blog jobb szélén az aktuális értékét, ha nem mobilon olvasol. Mi ez a szám? Beleugrottam az Animal Farm nevű projektbe egy kisebb kerek összeggel január közepén, a presale fázisban. A blogon pár naponta frissítem, hogy hány százalékon állunk a január közepi értékhez képest. Az AF index tehát megmutatja, hogy a berakott 100 egység mennyit ér ma.

Röviden az Animal Farmről: ez egy olyan új defi platform, ami egyesíti a stake-ing, a farming és a lending (kölcsönző) appok előnyeit. A drip mögött álló fejlesztő csapat csinálja és egyrészt nagyon jó az eddigi munkásságuk Három kibocsátásuk volt az elmúlt két évben, mindhárom hosszú távon is fenntarthatónak tűnik és jelenleg mindhárom a kibocsátási áraik sokszázszorosán forog.

Ha te is időben léptél, akkor hamarosan szükséged lehet erre a linkre. Jobb időben felkészülni, mint akkor kapkodva választani, amikor ott állsz a szalonban. Ha még nem tetted, itt szállhatsz be. Leírom majd egy útmutatóban ezt is egyszer, lépésről lépésre.

 

Szólj hozzá