2022. már 24.

+15% egy nap alatt és sokmillió dolláros nyeremény a láthatáron!!

írta: divatmotoros
+15% egy nap alatt és sokmillió dolláros nyeremény a láthatáron!!

img_20220324_180155_386_1.jpg

Hamarosan zárul a V1 PIGs-ek és Pigs LP-k átváltási lehetősége az theAnimal.farm oldalon, úgyhogy ha még lapul ilyen a tárcádban vagy a farmokban, akkor ne késlekedj tovább! Az átváltás lezárása után néhány napon belül, várhatóan a jövő héten elindul majd ismét a farm végre, ami lassan egy hónapja szünetel. Ha még csak most hallasz először erről a defi projektről, akkor itt vannak az alapok, itt pedig a Piggy Bank útmutatója.

Az újraindításnál a Piggy Bank első 48 órájában a frissen berakott új tőkére +15% bónuszt adnak majd, amit érdemes kihasználni. Csak emlékeztetőül: a Piggy Bankba rakott pénzt egyben már sosem tudod felvenni, viszont napi 3%-os hozamot emittál magából a Piggy Bank stake-ed, amivel türelmesek sok sok sok hozamot tudnak gererálni. Ha pedig egy héttől három évig terjedő időre le tudsz mondani a napi kifizetésről, akkor exponenciálisan növekvő bónuszt kapsz jutalomként.

A 15%-os extra bónuszon felül hamarosan jön egy új funkció is, ami a korábbi bejelentések alapján a Lottó lehet. Ennek részleteit még nem tették közzé a fejlesztők, de a fenti kép benne volt a legutóbbi Telegramos közleményben. Itt az áll, hogy 6,9 millió dollárt lehet nyerni, ami azért nem vicc! Amint jönnek a részletes feltételek, írok majd róla.

Addig is nézd meg a drip-et, mert most eléggé alacsonyra szédült az árfolyama, jó beszállási időszak van most. Nagy partnerségeket, új NFT-s és Metaverse-es fejlesztéseket ígértek és állítólag a berakott dripjeinket fedezetként használva kölcsönt is lehet majd felvenni. Ha ezek mind elindulnak, akkor erős emelkedés várható az árakban is és az új felhasználók számában is.

Szólj hozzá

passziv jovedelem drip.community Animal.farm piggybank