2022. jan 19.

Útmutató: így szállj be a drip.community-be

írta: divatmotoros
Útmutató: így szállj be a drip.community-be

Ebben a posztban leírom az első lépéseket, hogy te is beszállhass a drip projektbe.

Itt elolvashatod a projekt alapjait, itt írtam arról, hogy csinálj forintból kriptót, itt pedig a blokkláncok közötti mozgatásról és váltásról olvashatsz. Ha ezekkel már megvagy, és van BNB a tárcádban, akkor jöhet a drip. Kövesd végig a lépéseket, két verziót is megtalálsz (Metamask telefonon vagy Chrome PC-n) és a végén folytasd a HURRÁ!-tól, ami mindkét esetben érvényes.

Metamask wallettel telefonon:

1. lépés: indítsd el a Metamask wallet böngészőjét a telefonodon. Ezt fogod kb. látni.

metamask01.jpg

Nyomd meg a bal felső sarokban a három vízszintes vonalat, ezután ilyesmit fogsz látni:

 metamask02.jpg

2. lépés: nyomd meg a "Browser" menüpontot

3, lépés: nyomd meg a felső sávot és írd be oda, hogy drip.community

 metamask03.jpg

4. lépés: nyomd meg a jobb felső sarokban a három vízszintes csíkot, majd a menü alján található szürke Connect Wallet" gombot, és hagy jóvá a felugró tranzakciót.

metamask1.jpg  metamask2.jpg

5. lépés: a jobb felső hárm vízszintes csíkkal nyisd ki a menüt és nyomd meg a "SWAP" menüpontot.

 metamask3.jpg

6. lépés: (kicsit lejjebb görgetve) (a) a kék, "Buy DRIP" dobozban írd be a fehér sávba azt a BNB összeget, amennyit dripre szeretnél költeni. Arra is figyelj, hogy maradjon a tárcádban legalább 10 dollárnyi BNB (ez mai árfolyamon kb. legalább 0.02 BNB). Ebből fogod fizetni a gas-feeket, ha nullára csökken a BNB egyenleged, akkor nem tudsz tranzakciókat csinálni. (b) Nyomd meg a BUY gombot, a felugró ablakban hagyd jóvá a tranzakciót és pár másodperc múlva már van drip-ed! A következő lépésben teszed majd be a "Faucet"-be, ahol minimum 1 dripet lehet betenni, ezért.a vételkor legalább 1,2 dripet vegyél egyszerre.

 

metamask5.jpg

Az így megvásárolt dripet eladhatod, ha felment az ára, de akkor tudod kihasználni a napi 1%-os kamatozást, ha bedobod a feneketlen kútba, amit itt "Faucet"-nek hívnak. Fontos, hogy amit oda bedobsz, azt egyben nem tudod kivenni, viszont naponta 1%-át igen, egészen addig, amíg 365%-nyit ki nem vettél. Hogy ez sok vagy kevés, arról itt írtam. Így teheted be a driped a faucetbe:

7a. lépés: vagy használd ezt a linket (szintén a Metamask böngészőben) vagy írd be a Faucet oldalán a "Get a Buddy" résznél ezt a kódot: 0xBF78530DC14F114c6a20C6C61fb0daC4B7d3B8F4

7b. lépés: ezután nyomd meg jobbra, a kék "Deposit" doboz szélén a "MAX" gombot, ezzel beírja a teljes drip egyenleged összegét a fehér sávba, majd nyomd meg a "DEPOSIT" gombot és utána a felugró Metamask ablakban hagyd jóvá a tranzakciót.

 metamask7_1.jpg

 

Ha idáig eljutottál, akkor ugorj a HURRÁ! részhez itt, kicsit lejjebb.

 

Chrome böngészővel PC-n:

1. Először telepítsd a chrome böngészőbe a Metamask add-on-t.és menj erre a linkre: drip.community. Ha betöltött az oldal, nyomd meg a jobb felső sarokban a szürke "Connect Wallet" gombot. Ekkor felugrik egy Metamask ablak és jóvá kell hagynod a kapcsolódást a weboldalhoz. Ha sikerült, akkor eltűnik a Metamask ablaka és a szürke gombban látszik a tárcacímed első és utolsó pár karaktere.

pc_drip1.jpg

2. Nyomd meg a TRADE vagy SWAP menüpontot, mindkettő ugyanoda vezet

pc_drip2_1.jpg

3. írd be azt a BNB összeget, amit dripre szeretnél váltani. Arra figyelj, hogy maradjon a tárcádban legalább 10 dollárnyi BNB (ez mai árfolyamon kb. 0.02 BNB). Ebből fogod fizetni a gas-feeket, ha nullára csökken a BNB egyenleged, akkor nem tudsz tranzakciókat csinálni. Arra is figyelj, hogy a következő lépésben leirt "Faucet"-be minimum 1 dripet lehet egyszerre betenni, így érdemes legalább 1,2 dripet venni. Nyomd meg a BUY gombot, a felugró Metamask ablakban hagyd jóvá a tranzakciót és pár másodperc múlva már van drip-ed!

pc_drip3.jpg

4. Az így megvásárolt dripet eladhatod, ha felment az ára, de akkor tudod kihasználni a napi 1%-os kamatozást, ha bedobod a feneketlen kútba, amit itt "Faucet"-nek hívnak. Fontos, hogy amit oda bedobsz, azt egyben nem tudod kivenni, viszont naponta 1%-át igen, egészen addig, amíg 365%-nyit ki nem vettél. Hogy ez sok vagy kevés, arról itt írtam. Így teheted be a driped a faucetbe:

- vagy használd ezt a linket vagy írd be a Faucet oldalán a "Get a Buddy" résznél ezt a kódot: 0xBF78530DC14F114c6a20C6C61fb0daC4B7d3B8F4

5. nyomd meg jobbra, a kék "Deposit" doboz szélén a "MAX" gombot, ezzel beírja a teljes drip egyenleged összegét a fehér sávba, majd nyomd meg a "DEPOSIT" gombot és utána a felugró Metamask ablakban hagyd jóvá a tranzakciót.

pc_drip4.jpg

 

HURRÁ! Innentől már elindult a napi 1% gyűjtése és klünféle stratégiákkal arathatod le a hasznot. Az egyik lehetőség, hogy néhány naponta megnyomod a "Hydrate (compound)" gombot, amivel visszaforgatod az elérhető nyereséged a faucetbe. A másik lehetőség, hogy a "Claim" gombbal kiveszed a tárcádba az éppen elérhető nyereséged, és eladod azon az oldalon, ahol vetted (lásd 3. lépés, csak a BUY helyett a jobb oldali SELL részt használod).

Az okosabbak azt számolták ki, hogy minimum 15-20 dollárnyi elérhető összegnél érdemes akár kivenni (claim), akkár visszaforgatni (hydrate/compound), mert ennél kisebb összegeknél arányaiban sok a tranzakciós díj. Az oldalon lévő további fogalmak pedig:

"Available": ez az az összeg, amit éppen felvehetsz a faucetből. Ha néhány napig vársz és figyeled, láthatod, hogy pont napi 1%-kal gyarapodik.

"Deposits": ennyit tettél eddig összesen a faucetbe.

"Claimed": ennyit vettél eddig összesen ki a kútból.

"Rewarded": ennyi dripet kaptál más felhasználóktól. Kétféleképp kaphatsz jutalmat. Ha valaki a te buddy kódoddal lép be, akkor a befizetései után te is kapsz jutalmat. Ebből akár több szintes rendszer is felépíthető pár feltétellel, írok róla hamarosan egy külön posztot.

"Max Payout": összesen ennyit vehetsz ki ebből a faucetből. Ha pluszban beteszel később további dripet, akkor emelkedik ez az összeg, ha jutalmat kapsz vagy használad a "Hydrate (compund)" gombot, akkor is. Ez az összes berakott pénz 3,65-szöröse. Van egy felső határ is accountonként, ami 100.000 drip. Mai árfolyamon ez 6,8 millió dollár, kívánom, hogy hamar elérd és nyithasd a második accountod is!

"Team": itt látszik, hogy hányan léptek be a te csapatodba a te buddy kódodat használva. Részletesen hamarosan itt lesz egy poszt a referral rendszerről.

Szólj hozzá

drip blokklánc kripto drip.community