2022. jan 21.

Maxold ki CRO-jutalmaid a crypto.com-on!

írta: divatmotoros
Maxold ki CRO-jutalmaid a crypto.com-on!

A crypto.com szerintem a legígéretesebb központosított szereplő Ez nem defi, van mögötte egy tőkeerős szingapúri cég, lengyel vezetővel, itt írtam arról, hogy szerintem miért jók. Ebben a posztban azt szedtem össze, hogy hogyan tudod maximálisan kihasználni a crypto.com előnyeit.

1. Használd a visa kártyáját! Miután regisztráltál a crypto.com app-ban, kérheted a VISA kártyájukat. Ez egy feltöltős (debit) kártya, azaz van egy saját EUR egyenlege, amit külön kell feltöltened. Általában a magyar bankszámla -> wise.com -> HUF/EUR váltás -> crypto.com-ra EUR küldés - > crypto.com VISA kártya feltöltés útvonalat használom. Ezzel a kártyával minden megfelelő költésünk után kapunk pár százalék jóváírást CRO-ban. A százalék mértéke akár 8% is lehet, ehhez mondjuk be kell tennünk 350.000 EUR-nak megfelelő CRO-t 180 napra lekötve. További előny a lekötött CRO után fizetett magas kamat, ami ennél a szintnél 12%. Plusz jutalom a kártyához havonta egy Netflix, egy Spotify és ezen a magas szinten egy Amazon prime előfizetés visszatérítése, plusz kedvezmények egyes kereskedőknél és a sokat utazóknak érdekes lehet a reptéri várók használata is.

A visszatérítésnél vannak megkötések (pl, pénzügyi szolgáltatók, brókercégek, stb kizártak), de a legtöbb napi költés (vásárlások, benzin, étkezések) gyorsan gyűlnek a CRO-k.

2. ha kriptód veszel, mindig a crypto.com/exchange -et használd. Az Appban remekül lehet a beutalt EUR-t USDC-re vagy USDT-re váltani, amik a dollárhoz kötött kriptók, de a többi pénznemnél az app kényelméért cserébe sokkal rosszabb árfolyamon kapjuk vagy adjuk el a kriptókat. Az Exhchange kicsit bonyolultabb felületén érdemes kiigazodni, mert ott sokkal jobb az árfolyam és az App - Exchange között ingyenesen mozgathatjuk ide-oda a kriptóinkat.

3. használd ki az Appban a stake-inget! Ha van olyan kriptód, amit nem akarsz defibe tenni, de eladni sem akarod, akkor lekötheted az Appban. Van rugalmas lekötés, 1 hónapos és három hónapos, ezeknél az adott ideig nem tudod kivenni őket, csak ha eltelt az adott lekötési idő. Viszont a kamatot hetente jóváírják a számládon és az ugyanabban a tokenben kapod, amit lekötöttél. A bitcoinnál például egy közepes VISA kártya kiváltása után éves 6,5%-t is kaphatsz a 3 hónapos lekötésért, CRO-ban pedig még magasabb, 10-12%-os kamatok vannak. Érdemes megnézni az egyes pénznemek kamatait és az alapján válogatni a lehetőségből ezen a linken.

cryptocom_1.jpg

Szólj hozzá