2022. jan 20.

FRISSÍTETT! Animal Farm kibocsátási menetrend

írta: divatmotoros
FRISSÍTETT! Animal Farm kibocsátási menetrend

Két jeles eseménnyel kezdődik el az Animal Farm pályafutása, ami sokaknak meghozhatja a nagy dobást a defi világában! Mi az Animal Farm? Egy olyan új platform, ami egyesíti a staking, a farming és a lending platformok funkcióit és ebben elsőként nem (csak) a fejlesztők, hanem a defi szellemében a PIG tokeneket tartók lesznek a fő tulajdonosok.

A kibocsátás három fázisban zajlott. Az első részéről írtam ebben a posztban, most nézzük a következő egy hetet. Talán ez az ábra segít megérteni, elég bonyolult folyamaton megyünk végig.

animal_farm_menetrend_friss.jpg

Január 4-én indult a themanor.farm oldalon az első fázis, aminek a legelején 7 dollárért lehetett 1 REV-et megvenni, de maximum 1000 dollár / tárca határig, hogy kizárják a bálnákat. Ezután elindult a staking és a farming, amiért a beszállóknak elég erős APY%-al nyomtatták a REV-et jutalomként. A legtöbb pool 1000-2000% közötti "kamatot" adott. Közben a pancakeswapon lehetett adni-venni is a REV-et és az árfolyam elég szépen menetelt. A 7 dollárról 300 dollár körüli ATH-ig emelkedett. Ebben a fázisban tettem egy kisebb csomagot REV-be, az AF-indexet elindítva a 100-as bázisról. Aztán január 20-án a fejlesztők rögzítették, hogy kinek mennyi REV-je van a tárcájában, rögzítették az aktuális árat és kirántották a likviditás szinte 100%-át, ami huszonmilliós dollár értékű volt. Ezt a huszonmillió dollárt a végleges Animal Farmon fogják az első két hónapban visszaadni a PIG tokenek tulajdonosainak.

Előtte még január 27-én lesz egy limitált BUSD presale esemény, amikor 2x600.000 USD értékben adnak majd el pL2 tokeneket. Aki ebben bevásárol, +10%-os bónuszt kap a végleges DOG-ra és PIGre váltáskor. Aki pedig az első fázisban gyűjtött vagy vett REV-et, azok +20%-ot kapnak a PIG-ből és a DOG-ból. Az ekkor begyűjtött 2x600.000 dollár adja majd az induló likviditást a PIG és a DOG kereskedéséhez, amivel az indulás utáni bezuhanást szeretnék elkerülni a fejlesztők.

A pL2 tokenek átváltása és az Animal Farm indulása 2022. február 3-án, budapesti idő szerint 17:00 órakor történik. Ekkor mindenki pL2 tokenjét átváltják PIG és DOG tokenekre, majd a tulajok (azaz mindenki, akinek van PIG tokenje) kapnak 30 percet, hogy berámolják a pénzüket a stake és farm poolokba. A harminc perc leteltekor pedig beröffentik az Animal Farmot bárki számára, aki eddig nem szállt be és elindul a pénznyomda. Legalábbis az AF index érdekében nagyon remélem! Ha eddig nem vettél REV-et, akkor most nincs mit tenni, várd meg február 1-ét és ugorj be akkor. Vagy kísértsd a szerencsédet és próbálj meg BUSD-ért pL2-t venni január 27-én, amiből a kiírt értéket a fejlesztők szerint 10-20 másodperc alatt fogják eladni. Ha kibicelsz, akkor csak dőlj hátra és figyeld az  AF-index értékét!

Az indulás után pedig bárki beszállhat és várhatóan jelentős kamatokkal stake-elheti a különböző kriptóit, vagy farmolhat kripto likviditás-párokkal. Ha te is beszállnál, nézz utána alaposan te is és itt találsz egy részletesebb útmutatót.

Szólj hozzá

Animal.farm themanor.farm af index